O nas

Ekipa SeniorDela je ustvarila portal z namenom povezovanja aktivnih in dela ter vključenosti željnih seniorjev z gospodarstvom ter drugimi ponudniki dela.

Podjetja, pogosto pa tudi posamezniki in mlade družine namreč potrebujejo kader za občasno delo, mentoriranje in druge vrste pomoči, medtem ko seniorji pogosto iščejo dodaten zaslužek in si želijo aktivnega vključevanja v družbo ter predajanja svojih bogatih izkušenj ter znanj.

Z vpisom seniorjev v bazo in oglasi podjetji ter fizičnih oseb se ustvarja stičišče  ponudnikov in povpraševalcev po delu seniorjev. Člani portala SeniorDela poleg povezav in priložnosti pridobijo tudi pomoč pri sklenitvi pogodb med ponudniki in povpraševalci.

SeniorDela je eden izmed prvih portalov v Evropi, specializiran za povezovanje ponudnikov dela in dela željnih seniorjev.

Poslanstvo

Poslanstvo portala SeniorDela je združiti drznost in nova znanja mladih z izkušnjami starejših, razbijati stereotipe o starejših na trgu dela ter seniorjem omogočiti nadaljevanje aktivnega vključevanja v družbo tudi na trgu dela, obenem pa omogočiti družinam in posameznikom pomoč in medgeneracijsko podporo.

Vizija

Portal SeniorDela bo postal logična izbira pri iskanju in ponujanju začasnega in izkušenega kadra v regiji.

Ekipa

Mitja Pajek

Ustanovitelj, vodja ekipe

Podjetnik, popotnik, večni iskalec izzivov. Mitja se s kadrovanjem srečuje skozi različne vloge že več kot 10 let. Zaradi izzivov z iskanjem primernega kadra in zaradi ogromnega potenciala, ki ga seniorji nosijo s seboj je preskočila ideja, da se v Sloveniji sestavi ekipa, ki bo skozi portal povezovala podjetja in dela željne seniroje.

Andreja Kočar Pečnik

Andreja je novinarka in komunikologinja, po srcu pa prostovoljka in strastna borka za detabuizacijo starosti in promocijo kakovostnega, proaktivnega staranja. Pri Senior dela sodeluje, ker verjame, da je pravica do dela univerzalna in ne bi smela biti omejena s starostjo, saj je obenem naša možnost izražanja, prispevanja in sodelovanja. Rada ima naravo, dolge pogovore in iskrene ljudi.

Žiga Zore

Žiga je vedno pripravljen na hec, smeh in dobro voljo. Po naravi je optimist, v vsaki stvari išče pozitivo, zagate mu predstavljajo izzive, stavi na iskrene odnose, vsak dan znova pa želi izkoristiti v polnosti in se ob tem zabavati in učiti. Žiga opravlja delo Strokovnega sodelavca za razvoj kadrov in organizacije, projektu Senior dela pa se je priključil, ker verjame v medgeneracijsko povezovanje.

Petra Prelec Klemenčič

Komunikologinja in podjetnica z dolgoletnimi izkušnjami v marketingu in trženju. Prepričana je, da je medgeneracijsko sodelovanje nujno potrebno za dobrobit nas vseh, zato želi tvorno prispevati h krepitvi vezi med različnimi generacijami. Izjemno ceni starejše, ki tudi po upokojitvi ostanejo aktivno vključeni v družbo in jim rada prisluhne. Prosti čas namenja družini, prijateljem in potovanjem.

.