Oglas za prosto delovno mesto

Naša babi oskrbo rabi

Za pomoč pri oskrbi dementne, ljubeče 84-letne mame in babice na domu iščemo srčno, skrbno in urejeno gospo, ki jo veseli delo s starejšimi ljudmi.

OPIS DELOVNEGA MESTA:

Za pomoč pri oskrbi dementne, ljubeče 84-letne mame in babice na domu iščemo srčno, skrbno in urejeno gospo, ki jo veseli delo s starejšimi ljudmi. Kljub napredovali demenci, zaradi katere potrebuje pomoč pri higieni, hranjenju, jemanju zdravil in preoblačenju ter celodnevno družabništvo, je mama telesno zmogljiva in, če vreme dopušča, z veseljem v spremstvu odide na vsakodnevni sprehod po soseski. Čeprav je bolezen okrnila številne vidike njenega nekoč izredno prodornega uma (upokojena arhitektka z opravljeno srednjo glasbeno šolo za violino in klavir), ni zmanjšala njene topline, želje po bližini in smisla za glasbo, saj še vedno rada zapoje melodijo, ki je znana le njej. Ker bi se bodoča oskrbovalka dopolnjevala z že obstoječo v tedenskih izmenah (vključno z vikendi), ji v času njenih izmen nudimo možnost bivanja v maminem prostornem stanovanju, kjer bi imela lastno sobo in kopalnico, možnost parkiranja (nahajamo se v centru Ljubljane) in plačilo po dogovoru.

ZAKLJUČEK OGLASA:

Čeprav so delovne izkušnje in izobrazba ustrezne smeri zaželene, je za mamo in družino najpomembneje, da ste pripravljeni prisluhniti in se prilagoditi maminim potrebam. Vaše prijave z življenjepisom pričakujemo do 25. avgusta 2023. Če ste se v zapisu našli, se srečanja z vami že veselimo!

Prijava na delovno mesto

Za prijavo na delovno mesto je potreben uporabniški račun. Registrirajte se tu ali prijavite.